lockgenoten.nl gratis cam chat en dating

Gedragregels

Gedragsregels Lockgenoten

 

We vinden het heel leuk dat je hier komt chatten en we houden het graag gezellig. Houd je dus aan onderstaande gedragsregels.

° De minimale leeftijd voor alle onderdelen van Lockgenoten is 18 jaar

° Lockgenoten is een Nederlandse Website en valt onder de Nederlandse en Europese Wetgeving. Zorgt u ervoor dat u geen zaken doet op de chat, voor de webcam, op de profielen of elders op deze site, die in strijd zijn met de Nederlandse en Europese wetgeving. Indien u in een ander land woont, bijv. België, en lockgenoten.nl bezoekt, houdt u er dan ook rekening mee dat u zich tevens houdt aan de wetgeving van het land waarin u zich bevindt.

° De voertaal op Lockgenoten in de lobby is Nederlands. Alle andere talen zijn welkom, maar maak hiervoor s.v.p. een aparte kamer, zodat wat er wordt getypt in de lobby begrijpelijk blijft voor alle chatters.

° Via de profielen is het toegestaan om in onderlinge berichten contactgegevens uit te wisselen.

° Toon altijd respect voor uw medemens, op de chat naar andere chatters en op het profiel tegenover andere profielleden.

° Scheld niet, beledig niet en laat u zich niet negatief uit over andere chatters en profiel leden.

° Niet spammen.

° Niet flooden (telkens achter elkaar zelfde zeggen).

° Racistische uitlatingen zijn niet toegestaan.

° Het uploaden van materiaal (bijvoorbeeld foto’s) waarvan jij niet de eigendomsrechten hebt is niet toegestaan.

° Discriminerende uitlatingen of Content inzake uiterlijk, ras, religie, geslacht, cultuur, afkomst zijn niet toegestaan.

° Linken doorgeven van commerciële sites is niet toegestaan.

° Het is niet toegestaan de chat of de profielen te gebruiken voor persoonlijke- of zakelijke promotie- en reclamedoeleinden of het aanbieden van persoonlijke of zakelijke diensten en producten.

° Gebruik geen hoofdletters, daar waar het niet nodig is en typ zeker geen zinnen volledig in hoofdletters.

° Roomnamen, inlognamen of profielnamen die in strijd zijn met alle bovengenoemde zaken zijn dus ook niet toegestaan.

° Gebruik ook geen telefoonnummers, websites, emailadressen of andere privé data van jou of anderen als inlognaam, profielnaam of roomnaam.

° Op de openbare CHAT is het niet toegestaan privé gegevens uit te wisselen. Hiermee bedoelen we gegevens als telefoonnummers, skype, whatsapp, email, internetsites, facebook profielen, twitter accounts, snapchat, kik, telegram, instragram, discord, viper, huisadres en andere data waaruit direct prive contact mogelijk is. Wil je buiten Lockgenoten graag contact met iemand, dan kun je je contactgegevens doorgeven via de profielen.

° Handel in verdovende middelen, wapens of andere illegale zaken is niet toegestaan.

° Het bedreigen van andere mensen op Lockgenoten is niet toegestaan.

° De admin heeft bijna altijd gelijk. Uiteraard kan het voorkomen dat hij/ zij een foutje maakt en per ongeluk de verkeerde bant, maar indien u al een paar keer gewaarschuwd bent en dan alsnog een bant krijgt, dan heeft komen klagen waarschijnlijk weinig zin.

° Een admin is niet altijd verplicht te waarschuwen. Als de overtreding groot genoeg is, kan ook direct worden gebannen.

° Voor mensen die zelf een kamer (room) aanmaken en daarmee automatisch admin worden van die bepaalde kamer (roomadmin) geldt: niet kicken of bannen zonder reden en wel altijd eerst een paar keer waarschuwen. Mocht de overtreding zeer ernstig zijn, waarschuw dan een lockgenoten-admin of stuur een mail via onze contactpagina.

° Het vastleggen van beelden van lockgenoten middels video, foto of anderszins is illegaal en kan strafrechtelijk worden vervolgd door Lockgenoten of door de persoon die wordt vastgelegd.

° Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van deze site, waarin onder andere staat dat Lockgenoten het recht heeft om de chat en de profielen te controleren op handelingen en teksten die in strijd zijn met de wet en/of met bovenstaande regels. Deze controles kunnen zowel automatisch als handmatig plaatsvinden. Afhankelijk van de geconstateerde overtreding volgt moderatie, verwijdering, waarschuwing, kick, ban, permanente ban of aangifte bij politie in geval van een misdrijf.

° Lockgenoten.nl kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor materiële of immateriële schade die direct of indirect zou kunnen ontstaan als gevolg van gebruikmaking van onderdelen van deze website.


Veel plezier!